tisdag 2 januari 2018

Val av kakel och tapeter

Hejsan.

Igår körde jag och frugan ett race där vi valde tapeter och kakel till hus. Vårt första möte skedde hos Georg Andersson golv i Borås. Där fick vi hjälp med våra val av en jätteduktig kille som heter Johan Björklund. Han hade gott tålamod och gav oss bra tips gällande materialval så det skulle bli praktiskt, snyggt och hållbart över tid. I toaletterna blev det vita väggar med 30*60 plattor och grå 60*60 på golvet. Sen valde vi en lite annorlunda diskret hexagonplatta till hall och tvättstuga bara för att få lite personlig touch. Vi är mycket nöjda med våra val.

Något man måste vara medveten om är att detta kakel inte ingår i standardutbudet som är mycket begränsat. Räkna med att det kommer kosta extra om du vill anpassa efter personlig smak.

Vårt andra besök var hos Flugger färg. Vi lyckades hitta tapeter ganska snabbt och var relativt överens om våra val.

Båda besöken tog ca 4 timmar i tid och vi är båda nöjda över att vi har ganska lätt att komma överens. Senare idag ska vi åka och kolla på en soffa från EM till vardagsrummet. Börjar kännas som att inflytt kommer allt närmare. :)

OBS! Inte de bästa bilderna men lägger upp för att få en visuell hint.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Uppdatering Januari 2022

 Hejsan. Länge sedan jag skrev något men sedan jag skrev sist har jag hunnit sälja huset och flytta vidare. Detta skedde utifrån en separati...