torsdag 5 april 2018

En vecka kvar!

Hejsan.

Då var det en vecka kvar till slutbesiktning. Nu går dagarna segt man vill bara påbörja flytt. Vi har dock lyckats sälja av grejer vi inte skall ta med i flytten. Boendet förnärvarade är ganska spartant. Vi saknar bland annat köksbord och lite andra bekvämlighetsmöbler men det skall väl gå en vecka.

Nästa onsdag blir det slutstäd och sen hoppas vi att inget oförutsett händer på slutbesiktningen så vi kan flytta in på lördagden 14:e.

Rolig historia. Vi förlovade oss en fredag den 13. Vi kommer bo på Okvägen 13 och vi slutbesiktigar fredag den 13:e. Kanske dags att byta turdag om allt går väl nästa vecka ;)

Å slutligen lite kred till frugan som valde det 6 kantiga kaklet till tvättstugan och hallen. Flera har kommentera att de tycker det är väldigt fint. Kaklet heter "Dekora Urban Hexa Silver" ifall någon blev sugen. Obs! Det är ett tillval. Inget som ingår i standardutbud.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Uppdatering Januari 2022

 Hejsan. Länge sedan jag skrev något men sedan jag skrev sist har jag hunnit sälja huset och flytta vidare. Detta skedde utifrån en separati...